Дамян Попов посрещна лятото на Атлантическия бряг

Дамян Попов посрещна лятото на Атлантическия бряг

С ваканция в Португалия, Дамян Попов постави официално начало на лятото. Певецът избра един от най-популярните курорти на Атлантическото крайбрежие, Кашкайш, където в продължение на няколко дни разпуска на плажа. Заедно със свои приятели поп певецът се наслади и на кокетните улички, кафенета и ресторантчета, които предлага това място, а в един от дните всички си подариха изискана вечеря в заведение, отличено с две звезди Мишлен. Преди това компанията посети португалската столица Лисабон, която е известна с богатата си култура, забележителности и интересна архитектура.

“Останах впечатлен от Лисабон, изключително пъстър и красив град с история, който с удоволствие отново бих посетил“, сподели пред www.planeta.tv Дамян Попов.


Той разкри, че началото на пътешествието е било поставено в специално за него място – Прага.

“С този град са свързани едни страхотни спомени от ученическите ми години, към които ме върна това пътуване. Заедно с музикалното училище в Добрич пътувахме до Чехия, където гостувахме на българското посолство. Спомням си с голямо вълнение за екскурзията и сега успях да си припомня тези щастливи и безгрижни моменти от детството ми. Прага много се е развила и е eдин прекрасен европейски град“, споделя още изпълнителят на “Едно“.

Дамян Попов не крие, че е изключително щастлив от добрия прием на дуета с Жана Бергендорф, който се превърна в един от най-излъчваните сингли в българския ефир. Съвсем скоро за Дамян Попов предстои и запис на ново парче, работата по което завършва в момента.

КАТЕГОРИИ