Дамян Попов представи албума “Твоето момче” с бутиков концерт на брега на морето

Дамян Попов представи албума “Твоето момче” с бутиков концерт на брега на морето

В първия летен месец Дамян Попов изненада почитателите на поп музиката с новината за таен концерт, с който официално ще представи песните от своя предстоящ нов албум “Твоето момче“. Събитието вече е факт и преди дни събра популярни гост изпълнители и публика на бутиков Live на брега на Раджана Бийч. Освен няколко нови песни, певецът изпълни в акустичен вариант част от най-емблематичните си хитове във времето, които го отличиха като изпълнител със собствен и разпознаваем стил. В програмата бяха включени и дуетите на Дамян Попов с Анелия, Мария Накова – Миа, Дивна и Светла Иванова, които пътуваха специално до Варна, за да представят на живо съвместните си проекти с поп певеца.

“Този концерт и този албум са една сбъдната мечта” - сподели броени минути след концерта Дамян Попов, а пред planeta.tv разкри, че музикалното събитие е част от културната програма, посветена на “Варна - 100 години курортен град”.

Специални благодарности изпълнителят изказва на кмета на морската ни столица - Иван Портних за подкрепата, както и на всеки един, участвал в реализацията на концерта. Режисьорът на спектакъла е Николай Скерлев, а Стамен Янев е отговорен за специално създадените за случая нови аранжименти.
Часове след своя морски концерт, Дамян Попов разкри, че подготвя нов дуетен сингъл със Светла Иванова.

“А казах ли ви, че имаме нова песен? И е много готина“, пише в социалните мрежи певецът, а хаштаговете издават, че парчето е озаглавено Amore Mio и скоро ще получи своята премиера.

Акустичният концерт “Твоето момче” пък предстои да видим на екран през септември.

КАТЕГОРИИ