Дамян Попов представя “Твоето момче”

Дамян Попов представя “Твоето момче”

В музикалните магазини, популярните стрийминг-платформи и интернет-магазина e.MAG.bg вече е новият албум на Дамян Попов със заглавие “Твоето момче”. Дискът, издаден от музикална компания “Пайнер” включва 15 песни, интро и инструментал на хита “Едно”. Това е втори албум в дискографията на Дамян Попов, а за заглавие певецът избра песента си с Дивна “Твоето момче”, станала популярна от ефира на телевизия “Планета” и музикалните радиостанции.
За своя нов музикален проект Дамян Попов написа:

“Албумът “Твоето момче” е една истински сбъдната мечта. Вярвам, че в него всеки ще намери нещичко за себе си. Благодаря с цялото си сърце на всички автори, певци и инструменталисти, които са част от този проект. Благодаря на Митко и Мария Димитрови за това, че “изневериха” на стила и застанаха до мен, както и на всички медии, които не спират да ме подкрепят. Не на последно място - на моето семейство, на моите уникални приятели и на всички съмишленици и почитатели. Смело заявявам, че винаги ще бъда “Вашето” момче!”

2
Ако погледнем заглавията, включени в музикалния диск, ще видим, че в него преобладават дуетите и колаборациите, за които Дамян Попов е поканил популярни и обичани изпълнители. В три от песните участва Миа, по две песни има с Дивна и Светла Иванова, както и дуети с Анелия и Жана Бергендорф. Специално за албума “Твоето момче” Дамян Попов ремастерира песента, с която участва на конкурса “Бургас и морето” – “Ще продължа”. Това е почит и към един от авторите й Емил Дилчев, с когото се простихме през 2020 г.

КАТЕГОРИИ