Дамян Попов разкри най-голямата си страст

Дамян Попов разкри най-голямата си страст

Лятото е време за развлечения, удоволствия и релакс, а предаването “Бъди звезда“ ни отвежда на басейн край Брезник, където Дамян Попов разкрива как обича да релаксира и да се забавлява през този сезон.

“Обичам да съм повече на изток по това време на годината, да пийвам хубави коктейли, да съм в големи и приятни компании. Това ми е голямо удоволствие, много обичам да ходя на басейни, на плажове... Аз живея и във Варна, и в София през лятото, и обикновено летата ги изкарвам основно на плажовете. Дори да имам ангажименти, отивам, върша си нещата и пак се връщам на морето, защото там за  мен е най-перфектното място. А й все пак съм си роден в морския край, родом съм от Добрич“, споделя поп певецът.

Пред водещия Атанас Михайлов той откровено говори и за най-голямата си страст:

“Моята най-голяма страст и хоби са пътуванията, обожавам да пътувам и се радвам, че в годините така се получиха нещата, че има начин човек да се откъсне за 3-4 дни от ежедневието и да посещава различни местенца, без това да му коства твърде много. Защото както знаем, едно пътуване е свързано не само с желание, но и с възможности – финансови и времеви...Но се радвам, че вече има начин и може да съчетаваме нещата“, казва Дамян Попов.


Музикалните теми също намират място в разговора, а изпълнителят споделя, че най-важното нещо за един артист и за това той да се чувства ползотворен от работата си, е да има свобода. Свобода да мисли, да музицира, да твори и да създава музика, без да му се слагат граници. Самият той признава, че е против прекалената продуктивност, защото трябва да има баланс.

“Старая се да изненадвам в годината с 2-3 проекта и винаги да има нещо, което хората не очакват от мен“.

Цялото интервю с Дамян Попов може да гледате в PlanetaTV Official, за да разберете какъв е мечтал да стане изпълнителят като дете.

КАТЕГОРИИ