Дамян Попов с нов албум тази есен

Дамян Попов с нов албум тази есен

През изминалото лято, Дамян Попов сподели намерението си да зарадва почитателите с нов албум. Поп певецът направи и таен концерт, с който официално промотира част от песните, които ще присъстват в музикалния проект. Дискът ще носи заглавие “Твоето момче“ и ще включва 17 трака. Добрата новина е, че появата на албума предстои още тази есен, което ще бъде един хубав музикален подарък за предстоящите празници. Пред planeta.tv Дамян Попов разкрива със задоволство, че в “Твоето момче“ ще влезе и най-новия му сингъл, дуета със Светла Иванова – “Аморе мио“.

Той се появи в края на месец юли и за кратко успя да се открои. Към днешна дата “Аморе мио“ е сред фаворитите на публиката, като оглави редица класации за поп музика. Изпълнителят издава и още нещо – заедно с премиерата на новия му диск, зрителите на телевизия “Планета“ ще могат да видят за първи път в ефир красивият таен морски концерт, който той подготви и реализира това лято.

Преди дни Дамян Попов успя да развълнува аудиторията и с красиви кадри от Рим. Мнозина се запитаха дали те не са част от ново видео, но певецът издаде, че кратка ваканция с приятели е била повод за заснемането им. Рим е един от любимите градове на Дамян Попов, който той с огромна радост посещава. Съчетанието от красива архитектура, богата история и несравнима атмосфера правят това място специално за певеца, а всеки път, когато е там не пропуска да стигне до фонтана “Ди Треви”, “Испанските стълби“ и най-артистичната част на историческия център на Рим, Трастевере.

КАТЕГОРИИ