Дамян Попов с продължение на тоталния си хит “Твоето момче“

Дамян Попов с продължение на тоталния си хит “Твоето момче“

“Мистър Луд“ е заглавието на най-новия сингъл на Дамян Попов ft. Дивна, който направи премиера преди часове. Лентата е достъпна в YouTube канала – PlanetaOfficial и появата й бе повече от приятна изненада за почитателите на певеца. Проектът е продължение на тоталния хит на Дамян Попов от 2017 година, “Твоето момче“. Мнозина определят парчето, като най-доброто в кариерата на изпълнителя до момента, но “Мистър Луд“ определено има всички шансове да надмине неговата популярност.

“Супер свежо парче, браво на замесените в създаването му! Определено е хит“, “Впечатляващо видео, текст - зарибяващ и музика, доста приятна за слушане. Изцяло видеоклипа е изпипан доста добре, адмирации за теб и Дивна, и всички включени към реализирането на видеоклипа! Без съмнение това парче като продължение на “Твоето момче” ще се превърне в мега слушана песен и бих казала и ХИТ!“, “Уникален проект, успех на песента“, четем в първите коментари на меломаните.

“Мистър Луд“ е по музика  и аранжимент на Искрен Тончев – Искрата, текстът е написан от Росен Димитров, а режисьор на видеоклипа е Николай Скерлев. Дамян Попов изказва благодарност на целия екип, както и на режисьора Николай Нанков, който взима участие в идейната концепция на проекта.

За визията на изпълнителя в лентата заслуга имат Christiano Pi /стил/, Марина Младенова /грим/, Ahmadabo Aeshah - Habibi /коса - Дамян Попов/ и Galleria hair club /коса – Дивна/. Видеоклипът е заснет на няколко локации в София, а ако все още не сте гледали “Мистър Луд“, не пропускайте да го направите. Интригуващият сюжет ще ви завладее, а сингълът ще ви увлече в ритъма на регетон и RnB.

 

КАТЕГОРИИ