Дамян Попов сбъдна своя мечта в Лондон

Дамян Попов сбъдна своя мечта в Лондон

Музиката и пътешествията са най-голямата страст за поп певеца Дамян Попов. Изпълнителят често радва почитателите си в социалните мрежи с красиви снимки от интересни дестинации. След пътуването до Прага и Лисабон през юни, сега, в началото на юли Дамян Попов посети английската столица Лондон, откъдето отново зарадва последователите си с интригуващи кадри.

“Отдавна исках да посетя Лондон, но досега някак си все не успявах да го осъществя. Истински впечатлен останах от пъстротата на този град, от съчетанието между история, модерна култура и лайфстайл. Със сигурност отново ще включа града в следващите ми пътешествия. Още повече, че посещението ми това лято бе свързано с реализацията на една моя отдавнашна мечта – да чуя и видя на живо един от моите музикални идоли, с чиито песни съм израснал, Селин Дион“, споделя певецът пред www.planeta.tv.


С много вълнение Дамян Попов разказва за емоцията, която му е донесла тази среща. Концертът на световната звезда е бил част от летния фестивал British Summer Time в лондонския Хайд парк, на сцената на който вече пяха Стиви Уондър, Барбара Стрейзънд, а предстоят концерти на Роби Уилямс и Флорънс Енд Дъ Мъшийн.

“В момента, в който прозвучаха първите акорди на популярната песен The Power of Love и Селин Дион запя, публиката буквално полудя. Беше уникално изживяване, което никога няма забравя“, споделя още Дамян Попов.


Изпълнителят отново е в България и още този уикенд зрителите на телевизия “Планета“ могат да го видят като гост в предаването “Бъди звезда“. Този път екипът ни отвежда на басейн край Брезник, за да се забавляваме заедно на лятото с хубава музика и с откровенията, които Дамян Попов споделя пред камерата.

КАТЕГОРИИ