Даниела Пирянкова: Артистичният ми псевдоним е Данна

Даниела Пирянкова: Артистичният ми псевдоним е Данна

“С гордост ви съобщавам, че псевдонима ми е DANNA/ Данна! Очаквайте скоро много готини неща“, тази публикация в социалните мрежи развълнува меломаните днес.

Посланието идва от най-новото попълнение на музикална компания “Пайнер“ - Даниела Пирянкова. Припомняме Ви, че още първите й стъпки на професионалното музикално поприще разкриха, че я очаква обещаващо бъдеще. Първият проект на Даниела Пирянкова, “Бомба“, в  дует с Джордан, се появи в края на август и за кратко успя да се открои. Днес песента често звучи в музикалните клубове и намира заслужено място сред предпочитанията на феновете в стрийминг платформите. До момента Даниела Пирянкова се изявяваше със своето рождено име, но оттук нататък поставя ново начало, като заложи на артистичен псевдоним.

“Избрах DANNA/ Данна, защото звучи модерно, категорично и запомнящо се. Реших, че новият етап в музикалната ми кариера е добре да поставя и с ново артистично име. Вярвам, че с DANNA/ Данна ще открия интересни хоризонти в музикален план и това име ще ми донесе много нови успехи“, споделя певицата.

DANNA/ Данна вече подготвя три проекта, за които издава, че със сигурност ще изненадат приятно меломаните. А какви са те, зрителите на “Планета“ ще научат скоро, защото изпълнителката е категорична:

“Много ми се работи, нищо че съм на 15“.

Данна не крие, че музиката е на първо място за нея в момента, но образованието й също е приоритет, който няма да подцени и занапред.

 

КАТЕГОРИИ