Данна: Целите са мечти с краен срок

Данна: Целите са мечти с краен срок

Позитивна нагласа и добро настроение в разгара на златната есен показва Данна. Младата изпълнителка върви стремително нагоре в професионален план и се радва на много добър прием от почитателите на поп-фолка. В една от новите си публикации в Instagram, тя споделя мисъл, която със сигурност ще мотивира и още млади хора да последват сърцето си и да повярват, че мечтите се сбъдват:

“Целите са мечти с краен срок“ - пише в публикацията си Данна, а последователите й веднага я подкрепиха с лайкове и коментари.


Данна е една от новите музикални надежди в поп-фолка. Тя дебютира това лято в ефира на телевизия “Планета“ с песента “Бомба“, в дует с Джордан. Преди дни певицата взе участие и в проекта на своя колега Кирил Атанасов - “Как ще си простиш”, а изненадите от нея тепърва предстоят, защото Данна е заредена с много желание за работа и e амбицирана да постига все по-големи успехи в музиката. А в свободното си време, тя предпочита да се наслаждава на красивата природа и да посещава интересни места, които да споделя с приятелите и почитателите си.

КАТЕГОРИИ