Данна: Обичам тази песен

Данна: Обичам тази песен
Слушай в Стрийминг Платформите

Данна със сигурност ще запомни своя 16-ти рожден ден, най-вече заради появата на първия си самостоятелен проект:

“Той” е най-прекрасният подарък, какъвто досега не бях получавала, а именно да поднеса на вас тази песен, в която вложих цялата си емоция! Обичам тази песен! Надявам се вие също да я почувствате, да я обикнете и да се забавлявате”, написа развълнуваната рожденичка в социалните мрежи.

Когато една песен е направена с любов, успехът никога не закъснява. Данна не крие, че е истински развълнувана от многобройните харесвания и положителни коментари за новия й клип в официалния канал PlanetaOfficial, които продължават да се увеличават с всеки изминал час.

“Не мога да повярвам, че е на 16 години. С тази песен размазва, браво, много е добра!”, “Първа самостоятелна песен, а с потенциал за голям хит! Много е яка!”, “Това е поп-фолк на най-високо ниво, представен усъвършенстван от новобранка. Десита се е справила повече от чудесно, а Данна бързо утвърждава името си!”, “Все едно прави музика с години! С няколко песни доказва талант и стил!”, “Невероятна песен, страхотна Данна! Това е твоят хит! Браво, момиче, ти показа какво можеш! Заслужаваш да си сред големите изпълнители”, пишат меломаните.

Интересет факт е, че след “Имаш да взимаш”, Данна и Десита отново се събраха, за да творят заедно. Музиката на “Той” е дело на Десита, която участва и в създаването на текста заедно с Николай Гурманов. Аранжиментът на песента е поверен на композитора Деян Асенов. Режисьор и сценарист на ефектното видео е Людмил Иларионов - Люси, а Георги Марков е оператор. По време на снимките на клипа Данна засне и ексклузивна фотосесия с Виктория Сиракова.

КАТЕГОРИИ