Данна: Получаваш това, което даваш

Данна: Получаваш това, което даваш

Феновете на Данна са особено щастливи, че музикалните срещи с нея са все по-чести. Младата певица отлично знае как да вдигне всички на крака в нощните клубове, а поканите за участията към нея го доказват. Този уикенд отново ще е изпълнен с много музика и пътувания за изпълнителката, защото днес публиката в Смолян ще има възможност да я аплодира на живо, а утре – Шумен ще посрещне новия тийн идол за едно вълнуващо парти. Успехът обаче не главозамайва Данна. Тя е категорична, че получаваш това, което даваш.

По думите й, за един млад артист е изключително важно да влага енергия, старание и упорит труд, както и да прави стойностни песни, в които хората да откриват себе си.

“Смятам, че при мен нещата се случват постепенно. Все още не се чувствам на върха. Имам още дълъг път до там. Мога да кажа, че съм много щастлива от постигнатото от мен за моите 16 години. Но човек винаги трябва да се стреми към повече“, казва Данна.

Тя признава, че продължава активно да работи и да се развива, защото си пожелава един ден да пълни големи зали и всички заедно с нея да пеят песните й.

КАТЕГОРИИ