Данна и Емрах си дават среща в Пловдив

Данна и Емрах си дават среща в Пловдив

Две от младите звезди на телевизия “Планета“ – Данна и Емрах ще бъдат заедно в Пловдив в сряда вечер. Изпълнителите ще пътуват от морето, където имаха участие преди часове, за музикална среща в един от популярните нощни клубове в града под тепетата. Повод за нея е клубно участие от поредицата 50/50 стари и нови хитове на 18 август, в което обичани имена от каталога на музикална компания “Пайнер“ представят както най-новите си заглавия, така също любими на публиката парчета.

И Данна, и Емрах вече имат разнообразен и хитов репертоар, така че няма съмнение, че вечерта ще донесе много приятни часове на гостите в клуба. Певците знаят как да задържат вниманието на меломаните и като нищо може да направят импровизиран дует на сцената, с който още повече да нажежат музикалните страсти.
След купонът в Пловдив, Данна и Емрах продължават с музикалните си изяви в страната. За изпълнителката на хита “Той“ предстоят участия в Благоевград на 20 август, в Русе – на 21-ви и в Слънчев бряг на 22 август, а певецът, чийто хитове владеят музикалните класации това лято, ще гостува в Благоевград в четвъртък, в Слънчев бряг – на 20 и 22 август и в Златоград на 21-ви август.

КАТЕГОРИИ