Данна празнува 20-ти рожден ден

Данна празнува 20-ти рожден ден

Точно на 20 години става днес една от младите надежди в поп-фолка – Данна. Певицата се радва на обичта на публиката и от сърце се раздава за феновете си по време на всяка своя концертна изява. 20 години за Данна са начало на ново десетилетие в живота й и може би точно затова тя избра да ги запомни с едно вълнуващо пътешествие до Вечния град Рим.
2
Столицата на Италия направо остави певицата без дъх, за краткото време, което Данна бе в Рим се опита да разгледа възможно най-много забележителности. А такива в Рим са доста. Колизеумът, Римският форум, Испанските стълби и фонтанът “Ди Треви” на Пиаца Навона бяха запечатани на снимки, но двата дни в Рим се оказаха доста кратък срок Данна да разгледа богатствата в Музеите на Ватикана. Така че този път тя отиде до Рим, но не успя да види Папата. Затова пък си обеща скоро отново да се върне във Вечния град.
Своят 20-ти рожден ден Данна ще посрещне с приятели и със своите най-близки хора, а в следващите дни ще насочи своето внимание към срещите си с публиката, защото почитателите й нямат търпение да пеят и да се веселят заедно с нея.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” пожелават един незабравим 20-ти рожден ден на Данна и нека поривът на младостта винаги я съпътства!

КАТЕГОРИИ