Данна празнува с почитателите си

Данна празнува с почитателите си

На 4 юни е родена една от най-атрактивните млади звезди в поп-фолка, Данна. Въпреки крехката си възраст тя успя да впечатли публиката още с появата си на звездния небосклон, а днес, навършваща 17 години, Данна може да се похвали, че е щастлива и обичана от мнозина. Именно с публиката, която я обожава, певицата ще отпразнува своя рожден ден, но партито няма да е едно, а няколко, защото цялата седмица е изпълнена с клубни участия за Данна. Първите часове на рождения си ден певицата посрещна на сцената в София заедно със своите колеги Малката, Денис Теофиков и Александър Робов. Изпълнителите бяха специални гости на поп-фолк парти в Megami Club. Много хитове, настроение и приятни изненади за рожденичката отличиха тази музикална нощ, а вълнуващите мигове за Данна продължават и в следващите часове. Освен със семейството си, днес тя отново ще бъде заобиколена от своите фенове. Този път в Благоеврад, в LEVEL Night Club, заедно с друг любим изпълнител, Денис Теофиков. Двамата са добър тандем на сцената, а това е причина меломаните да си пожелаят съвместен проект от тях. Дали дует между Данна и Денис Теофиков предстои, засега не е ясно, но пък е сигурно, че подобна колаборация би била доста интригуваща.

Наскоро Данна се събра с друг свой колега, Александър Робов, с когото представиха хита “Нежно“. Песента определено впечатли меломаните и приближава своя първи милион гледаемост. Сингълът вече има запазено място в музикалната програма на Данна по време на участията й, които продължават и след рождения й ден. На 5 юни певицата ще пее за феновете си Planeta Payner Club в Габрово.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Данна с пожелания за здраве, късмет и много сбъднати мечти!

 

КАТЕГОРИИ