Данна с видеоклип от Калифорния

Данна с видеоклип от Калифорния

Всички фенове на Данна очакваха тя да ги зарадва с нещо интересно от Америка и ето, че това се случи. Младата изпълнителка на “Пайнер” не пропусна възможността да снима свой видеоклип в сърцето на шоу-индустрията – Холивуд. С ексклузивни кадри от Бевърли Хилс е изпъстрено новото видео на Данна, а неговото заглавие е “Чуй”. Музиката на песента и част от текста са създадени от Diamond Beat Production, а в текста роля има още и Анастасия Мавродиева.
2
Режисьор на музикалната лента е Alexey Figurov, а първите коментари на зрителите са категорични:

“Прекрасна дестинация, прекрасен глас, прекрасна Данна… Прекрасна песен. Обичам те, Данна, само напред и нагоре… Откакто е излязла песента не спирам да я слушам. Усещам, че ще е хита на Есен 2023… Данна има брутален глас, жестока е! Много добра песен, музиката пръска… Клипът е брутален! Пожелавам на песента 20 000 000 гледания… Браво на Данна. За толкова малко време 2 песни - и “Психопатия” стана хит, сега и тази 100% ще стане хит…”

В Бургас вече с нетърпение очакват гостуването на Данна, която в петък вечер ще стартира купонът за уикенда точно с песента “Чуй”. В неделя финалът е в София, където новата песен на Данна ще гърми с пълна сила в Студентски град.

КАТЕГОРИИ