Данна завладя публиката с новата версия на “Той“

Данна завладя публиката с новата версия на “Той“

Един от тоталните хитове на 2020 година, “Той“ на Данна бе представен в нов вариант. Певицата избра празничните дни в края на декември, за да подари на публиката акустична версия на песента. Видеоклипът направи премиера на 24 декември в PlanetaOfficial и за краткото време от появата си до днес се радва на завиден интерес от публиката. Меломаните признават, че и този вариант на “Той“ определено им допада, а оценките им могат само да радват гласовитата изпълнителка:

“Невероятна Данна“, Тази песен е хит във всяка една версия. Браво, Данна“, “Невероятно чувствено изпълнение“, “Песента е страхотна“, “Браво, момиче, показваш класа на много добър изпълнител сред най-големите. Продължавай напред и дерзай“, “Една от песните на 2020! Сега и с тази прекрасно чувствена акустична версия – нямам думи... Превъзходна е! Продължавай в същия дух и през новата година, прекрасна Данна“

“Тази песен ми е любима, а ти имаш таланта да направиш най-големите хитове!“, “За красотата на Данна и таланта й просто няма граници. Чакаме следващият хит скоро“, “Продължавай с такива песни... Имаме нужда от тях“, пишат абонатите в портала за видеосподеляне, а певицата се включва и им благодари за хубавите оценки и стимулът, който й дават да продължава да прави хубава музика.

Акустичната версия на “Той“ е по музика на Десита, аранжимент на Теодор Ташев, а текстът е на Десита и Николай Гурманов. Режисьор и оператор на лентата е Радослав Георгиев. Припомняме Ви, че оригиналът на “Той“ Данна промотира в началото на юни, а към днешна дата сингълът е предпочитано заглавие, както в YouTube, така и в стрийминг платформите. Видеоклипът вече приближава 8 милиона преглеждания, а няма съмнение, че ще продължи да вълнува аудиторията и през Новата 2021 година.

 

КАТЕГОРИИ