“Дано си щастлива“ на Илиян с лайв премиера за 8 март

“Дано си щастлива“ на Илиян с лайв премиера за 8 март

Най-новото музикално предложение на Илиян носи заглавие “Дано си щастлива“. Чувствената балада вече е достъпна за абонатите на личния YouTube канал на певеца - Iliyan Official, а тази вечер очаква своята премиера и в ефира на “Планета“ от 20:00 часа. Голямата изненада за дамите днес е, че могат да чуят за първи път песента и на живо, защото Илиян е специален гост на осмомартенско парти в София.
“Искам да благодаря на целия екип, на гост музикантите, за това, че вложиха сърце и душа в създаването на този проект. Вярвам, че публиката ще го оцени. За мен самият това е песен, която ме спечели от първия път, в който я чух“, откровен е изпълнителят.
На свой ред почитателите на певеца побързаха да го поздравят и да го уверят, че е направил точния избор, представяйки тази балада:

“Уникална песен, уникален изпълнител с една дума ТАЛАНТ“, “Баладите са силата ти, човече ...Не се коментира... Слуша се!“, “Илиян си е Илиян! Страхотен глас и песен!“, “Много истинска балада“.

“Дано си щастлива“ е по музика и аранжимент на Артур Надосян, текст на Николай Гурманов, а специално участие като гост музиканти имат Венелин Венков (барабани), Мирослав Асенов (бас китара), Диян Филков (кларинет и кавал), Андрьо (соло китара). Режисьор и оператор на лентата е Исидор.

КАТЕГОРИИ