Даяна с първи дует с гръцки изпълнител

Даяна с първи дует с гръцки изпълнител

Съвсем скоро Даяна ще запише своя първи дуетен проект, за който сподели, че ще бъде с гръцки изпълнител. Още в края на 2013 година певицата разкри в ефира на телевизия “Планета”, че подготвя дует, но запази повечето подробности в тайна. Сега вече Даяна повдигна завесата около проекта и издаде, че на 4 март предстоят и снимки на видеоклип към парчето.

“Песента е много красива балада, в която се пее на български и гръцки, и вярвам, че ще се хареса на феновете”

сподели изпълнителката. Тя допълни, че за видеореализацията на дуета ще се довери на Николай Скерлев, а идеите им са да ни представят доста разнообразен клип.
Преди да се насладим на новия проект на Даяна, ще имаме възможност да я видим на Годишните музикални награди на “Планета” ТВ. Изпълнителката ще представи един от хитовете, които създаде през 2013 и бе приет много добре в диско клубовете - “Смяна на местата”. Изминалата година бе доста успешна за Даяна - тя създаде качествени песни и се радваше на многобройни участия, както у нас, така и в чужбина. Съвсем заслужено това й донесе номинация за “Най-прогресиращ изпълнител”, а дали ще завоюва приза зависи от вашите гласове, които може да дадете до 21 февруари.

КАТЕГОРИИ