Денис: Човек не трябва да се отказва от мечтите си

Денис: Човек не трябва да се отказва от мечтите си

В новия брой на “Автограф” гостува Денис. Певецът казва, че напоследък изживява само хубави емоции. Всичко, което се случва около него, е прекрасно и е настроен позитивно към света.

“Мога да се похваля с това, че всичко което съм правил до сега е било за добро и в крайна сметка то ми се връща. Случва се нещо, което съм го очаквал дълго време и ми е било мечта - да имам песен, която да се хареса много от хората и да е успешна,” споделя Денис относно най-новия си проект със заглавие “Мороко”.

Според певеца много е важно човек да се чувства щастлив от това, което прави.

“Ние изпълнителите, хората, които се занимаваме с музика, влагаме много емоция, даваме максимално от себе си само и само публиката да е доволна. Хубаво е накрая да изпитаме това чувство, когато хората кажат: “Тази песен е много хубава, много ни харесва.” Това те зарежда с позитивна енергия и ти дава стимул да продължиш да работиш в същата посока. Така човек иска още и още, и му се работи повече, което е прекрасно”, разказва Денис.


Пред водещата Галя Димитрова той признава, че при него нещата не са се случили от раз със старта на неговата кариера преди пет години. Чакал е доста време този резултат и успех, който има с новата си песен. Но винаги е имал вяра.

“Вярата не съм я губил. А това също е много важно. Човек да има вяра и да не се отказва от мечтите си. Да прави това, което мисли, че е правилно и да радва хората. Усещал съм, че все някога нещата при мен ще се случат и това ме е крепяло винаги. Ако даден проект не ми е бил толкова успешен, казвам си: “Каквото станало, станало. Продължавам със следващия. Докато стане.”

В “Автограф” Денис запознава зрителите и с неговите колеги и приятели, които взимат участие в най-новата му песен “Мороко”. Това са Adnan Beats и Game Over. “Тримата мускетари”, както обичат да се наричат, още преди две-три години са си мечтали да направят парче заедно и то да стане добро и да се хареса. Но тогава всичко е останало в сферата на мечтите.

“Почти бяхме сигурни, че този проект ще бъде успешен. Защото той звучи много различно и модерно. Ако кажем, че не сме очаквали да има успех и интерес, ще излъжем,” казва Game Over.

Извън работата тримата са неразделни, като братя. Много се уважават и разчитат един на друг.

“Сигурни сме, че ако някой има проблем, всеки един от нас ще се отзове на мига. Много е хубаво човек да има приятели и да има на кого да разчита. А това е рядкост в нашия бранш, а и в днешно време като цяло. Това че се разбираме, е повече от страхотно,” споделя Денис.

Момчетата вече имат идеи за ново съвместно парче. Много са надъхани и заредени с хъс за работа. Нещата все още са в етап на зародиш. Казват само, че следващия проект също ще бъде много различен, защото са хора с много идеи. Не знаят дали ще следват този модерен стил или ще завият в съвсем друга посока като звучене.

“При нас посока на звучене няма. При нас всичко е хаос. Нещата се сглобяват постепенно и се работи в движение. Всичко се случва на момента. Според моментната нагласа, настроение, идеи, които внезапно изникват в повечето случаи. Съберем ли се на едно място сме сигурни, че ще направим нещо много готино”, казва Adnan Beats в “Автограф”.

КАТЕГОРИИ