Денис: Когато човек има муза, нещата се случват бързо

Денис: Когато човек има муза, нещата се случват бързо

Тази есен се оказа повече от добра за Денис – след успеха на триото с Adnan Beats и Game Over “Moroko”, момчетата побързаха отново да обединят идеи и зарадваха публиката с “Китайка“. Новият проект също развълнува феновете, а Денис откровено сподели в “Звездно“, открил ли е рецептата за хитове:

“Мисля, че да. Това, което направихме с момчетата има доста големи успехи и затова смело твърдя, че може би това е рецептата. Тръгнали сме по този път и гледаме да правим само хубави неща“.

Изпълнителят разкри, че с Game Over са почти като братя и отдавна са мислили да направят нещо съвместно. Дълго време това е било просто идея, но накрая откриват своя проект и заедно с Adnan Beats създават “Moroko”, който се реализира доста успешно.

“Когато виждам, че хората се кефят и постоянно чувам къде се е слушала песента, това ми носи едно много хубаво чувство и съм готов да правя нови и нови неща. Когато човек има муза, нещата се случват доста бързо“, казва още Денис.

Той допълва, че на този етап мислят да си дадат кратка почивка от съвместните проекти, но ако им хрумне нещо интересно определено ще го реализират на момента.

“Ние сме компактни и действаме бързо“, признава с усмивка Денис.

Той е категоричен, че след две успешни песни трябва да се работи в този дух и да се правят само хубави неща, затова вярва, че му предстоят само положителни неща оттук нататък.

КАТЕГОРИИ