Денис: Щастлив съм, че “Откачи ли” направи впечатление не само на публиката, но и на DJ-те

Денис: Щастлив съм, че “Откачи ли” направи впечатление не само на публиката, но и на DJ-те

Денис е специален гост в последния брой на “Звездно” за този телевизионен сезон. Наскоро той представи своя нов музикален проект – “Откачи ли”, в който участие има и Теди Александрова, а в предаването тази седмица Денис разкрива защо се е спрял именно на Теди.

“Съвсем спонтанно се роди идеята за съвместен проект между нас. Обадих се на Теди по телефона една сутрин и я попитах дали има желание да се включи в нещо подобно, а тя от своя страна веднага прие, за което съм й благодарен. След това последва период, в който обмисляхме вариантите за песен, за да бъде нещо наистина запомнящо се, весело и свежо за лятото и така се спряхме именно на тази песен”, споделя Денис.

Изпълнителят допълва, че е много доволен от крайния резултат, но още по-щастлив е, че песента е успяла да се открои и да направи впечатление не само на публиката, но и на DJ -те в нощните клубове, които са я включили в своите плейлисти.

“Парчето е доста по-различно от това, което съм представял досега. Моите песни до момента са били малко по-лирични и нежни и затова този път реших да направя нещо по-диво и нестандартно, което да ме представи в различна светлина и да е подходящо за летните партита”, не крие Денис.

Той допълва, че за да има успех една песен изпълнителите трябва добре да обмислят нещата и да подберат правилната песен, която да се хареса на хората, към които всъщност е насочена тяхната работа.

КАТЕГОРИИ