Денис Теофиков с нов хит в ефира на Planeta 4K

Денис Теофиков с нов хит в ефира на Planeta 4K

“Като за последно“ – запомнете това заглавие, защото то ще е един от водещите хитове в поп-фолка. Това отсъждат меломаните след премиерата на новия видеоклип на Денис Теофиков. Повечето от абонатите прегледали вече лентата, която направи премиера в PlanetaOfficial на Гергьовден, са впечатлени от поредното силно предложение на младия изпълнител и категорично отсичат – “Браво, Денис! Отново хит“.
Денис Теофиков определено се открои като едно от младите имена в българската музика, което още с появата си на музикалната сцена се превърна в любимец на публиката. Всяка негова песен става сензация и месеци наред владее класациите. Още повече, че певецът не спира да се развива и да предлага още по-горещи песни на феновете си. “Като за последно“ доказва това и дава заявка да завладее трендинг листата в YouTube и плейлистите на DJ-те в клубовете. За безспорния интерес към парчето допринася и атрактивното видео, с което то бе представено в YouTube и в ефира на телевизия Planeta 4K. Режисьор на лентата е Людмил Иларионов – Люси, оператор - Георги Марков. Музиката и аранжиментът са на Diamond Beat Production, а текстът е съвместно дело на Diamond Beat Production и Анастасия Мавродиева.
Още една хубава новина имаме за почитателите на Денис Теофиков – ако ви се купонясва с него, още днес може да го направите в Party Place Armageddon в Смолян и заедно да припявате “Като за последно“.

 

КАТЕГОРИИ