Денис Теофиков властва в “Планета Топ 20“ през ноември

Денис Теофиков властва в “Планета Топ 20“ през ноември

Ноември спокойно може да бъде определен като месецът на Денис Теофиков в “Планета Топ 20“, защото младият изпълнител властва в класацията. Под № 1 в чарта е най-новия му самостоятелен проект “Катастрофа“, който получи премиера през изминалия месец. Сингълът бе представен с ефектно и красиво видео, което допринесе за неговия успех, а феновете останаха впечатлени и поздравиха певеца за таланта и труда.

Втора позиция в “Планета Топ 20“ за ноември отново е за Денис Теофиков, този път в дует с Малката и съвместната им песен “Полудяваш“.

“Така ни се пада“ на Преслава и Галин е един от тоталните хитове на 2019-та, а през ноември песента заема третото място.

Веднага след това, директно от 15-то на 4-то място се позиционира “Нова магистрала 20-19“ на Илиян и Теди Александрова ft. Амет, следвана от “Ангелът“ на Цветелина Янева.

Дуетът на Емрах с Тони Стораро - “На твое място“ задържа интереса на зрителите и си остава шести, а “Спомени“ на Роксана ще откриете под №7.

“Ламборгини“ на Галена и Фики влиза в “Планета Топ 20“ директно на 8 място, следван от “Гъзарка“ на Анелия и “Пиян“ на Преслава.

КАТЕГОРИИ