Денис Теофиков – завинаги в сърцата

Денис Теофиков – завинаги в сърцата

Близки, роднини, приятели, колеги и фенове завинаги се простиха с един от най-успешните и обещаващи изпълнители от новото поколение. Денис Теофиков ни напусна само на 21 години, но със сигурност остави диря в българската музика. Без неговите песни и видеоклипове поп-фолка през последните години нямаше да е същия. Точно затова телевизия Planeta 4K реши да посвети своята музикална класация Top 10 Planeta 4K на неговото творчество.

Сигурни сме, че и многобройните почитатели на младия талант ще останат доволни от нашето решение и с радост биха гледали отново и отново видеоклиповете на Денис Теофиков. И щом е класация, има и критерий, по който сме подредили заглавията. Това е броя на преглежданията на музикалните ленти в официалния YouTube канал на “Пайнер” – PlanetaOfficial. Лидерското място е за дебютния видеоклип на Денис Теофиков, а именно дуета му с Цветелина Янева “Грешка беше”.

На втора позиция е тоталния хит на Covid-пандемията “И това ще отмине”. В него Денис Теофиков и Малката с много оптимизъм и доза хумор ни превеждат през началото на социалната изолация в обществото.

Третото и четвъртото място в Top 10 Planeta 4K са за една истинска музикална история с продължение, изпята от Денис Теофиков и Емилия. “Акула” и “Тръгвай си” завинаги ще останат като видеоклипове-образци за перфектна работа и професионализъм. Класацията ни продължава с още тотални хитове, в които ярко се откроява таланта на Денис Теофиков – “Не се отказват”, “Милион”, “Полудяваш”.

В тях певецът си партнира с Анелия, Малката, Александър Робов и Цветелина Грахич. В Top 10 Planeta 4K влизат още самостоятелния му видеоклип “Катастрофа” и “Локдаун” – дуета на Денис Теофиков с Малката.
Завинаги в сърцата ни остава Денис Теофиков, а песните и видеоклиповете му винаги ще ни карат да се усмихваме и да си припомняме хубавите мигове, свързани с тях.

 

КАТЕГОРИИ