Денис и Андреа Начева в интригуващ дует

Денис и Андреа Начева в интригуващ дует
Слушай в Стрийминг Платформите

Точно преди месец, Денис подсказа, че е готов да атакува музикалните класации и сърцата на феновете с нова песен. От вчера тя вече е факт в официалния канал на музикална компания “Пайнер“ в YouTube – PlanetaOfficial и определено бе изненада за меломаните. “Давай“ се оказа интригуваща колаборация с младата певица Андреа Начева, изявявала се на различни международни фестивали и конкурси. Когато е на 13 години тя става вторият финалист от Разград, който се класира в заключителния етап от селекцията за избор на участник в “Детската Евровизия 2015“. Часове след премиерата на дуета “Давай”, публиката даде категорична оценка, че го е харесала и сподели положителните си отзиви за предложението на Денис и Андреа Начева:

“Страхотна песен! Разпознаваема, през цялото време си танцувам, докато слушам. Успех, Денис!“, “Много яко се е получило парчето. Давайте в този ритъм занапред“, “Супер, хипер мега хитачка“, “Уникални“, “Чудесно парче, отново право към върха“, “Момичето е Топа, а за Денис е ясно, че няма слабо при него. Много хубава песен“, “Перфектно както винаги“, пишат абонатите в PlanetaOfficial.


Денис е щастлив, че е успял да зарадва почитателите си с това, изпълнено със заряд парче, и се надява, че няма да е далеч времето, в което ще може да направи и лайв премиера на “Давай“. Дотогава меломаните могат да го гледат в YouTube или в ефира на телевизия Planeta 4K. Авторският екип, обединил идеи за новото музикално предложение на Денис е в състав - Юнус Огнянов /музика/, Васил Тодоров – Chiko /аранжимент/ и Мариета Ангелова /текст/. Режисьор и сценарист на видеоклипа е самият Денис, който застава и зад камерата заедно с Борислав Банков.

 

КАТЕГОРИИ