Денис и Веселин Маринов гостуват във “Фолкмаратон”

Денис и Веселин Маринов гостуват във “Фолкмаратон”

В новия си брой “Фолкмаратон” предлага още от личната изповед на шлагерния бард Веселин Маринов и признанията на Денис.
Веселин Маринов продължава личния си разказ за пропуснатите неща в живота, за жертвите, които е направил заради кариерата си, за живота, който изтича между пръстите ни. Певецът ракрива истината за бащинските радости и притеснения, колко тъжно е, че точно когато откриваш по-зрелия човек в дъщеря си, трябва да се разделите, защото тя е поела вече по своя път. Въпреки празнините в душата си певецът е пълен с оптимизъм и разкрива пред Жени Койчева плановете си за следващите 4-5 години.
VeselinMarino22114Денис разказва за най-интересното около новия си екшън клип “Става ден”. Оказва се, че е намерил красавицата за главната женска роля във Фейсбук. Младият певец признава, че за първия си дует иска Соня Немска, защото, според него, много си приличат и ще се допълват взаимно. Дори е говорил с нея, но въпрос на шанс е да се намери подходящата песен. 
Водещата Жени отново ще зададе своя въпрос към многобройните и неуморни фолкмаратонци, като този път тя ви пита колко пъти сме празнували рождения ден на телевизия “Планета” в зала № 1 на НДК.
В рубриката “Фолк клуб” зрителите трябва да се справят с още три задачи: първо да преброят визиите на Соня Немска  “Като стъкло”, да открият заглавията в текста, предложен от Марияна Ценова, да се сетят колко са дуетните песни във фолклорния албум на Глория.
Продължава и рубриката “Хит маратон”, като в този брой зрителите са подкрепили “Боже, прости” на Галена и Фики, “Всичко чуждо пожелаваш” на Яница и “Да ти се доказвам” на Джена, а са предложили 3 нови заглавия: “За две минути” на Тони Дачева, “През сълзи обичам те” на Татяна и “На моето място” на Кристиана.

КАТЕГОРИИ