Денис прави заявка за клубен хит с “Яко мами“

Денис прави заявка за клубен хит с “Яко мами“

Денис е готов със своята нова заявка за клубен хит. В навечерието на лятото певецът се събра в дует с Ашкар, за да зарадва феновете на поп-фолка. Съвместното им парче е озаглавено “Яко мами“ и преди часове получи премиера в телевизионен ефир и в PlanetaOfficial в YouTube. Денис разкрива, че този път са заложили на нещо по-различно като звучене, изпълнение и визия, но все пак продължава да следва запазения си музикален стил. Заедно с Ашкар вярват, че “Яко мами“ ще бъде част от предстояшите летни партита и ще донесе много позитивно настроение на публиката.

Автор на музиката, текста и аранжимента е Маджуна, а в синхрон със звученето, режисьорът Ивайло Спасов е избрал да представи сингъла със свежо и зареждащо с енергия видео.
От своя страна Денис не пропусна да отправи благодарности към всеки, участвал в създаването на този проект, както и на най-близките си хора за любовта и подкрепата. Той признава, че с началото на парти сезона се чувства още по-по-мотивиран и нахъсан да прави нова музика, а за следващите месеци също предвижда интересни проекти.

 

КАТЕГОРИИ