Денис с нова песен за абитуриентските балове

Денис с нова песен за абитуриентските балове

След появата на първото им съвместно парче “Moroko” през октомври миналата година, тримата изпълнители много бързо превзеха музикалното пространство и се превърнаха в любимци на аудиторията. Оттогава насам трио ГАД, както предпочитат да ги наричат вече, се радва на голям интерес от страна на почитателите и има голяма мотивация за работа. Тримата изпълнители казват, че това парче им е дало много възможности за участия, което всъщност им е било нужно.

“Общо взето от тогава насам не сме се спирали. Имаме почитатели от всякакви възрасти, но броя на почитателите ни от по-младото поколение е по-голям. И то е логично. Ние сме млади хора, млади творци, правим нещо различно. Стараем се да поддържаме тази вълна, която сме започнали като стил, но и да не се повтаряме. Винаги да можем да показваме нещо по-ново и по-различно в проектите си. Правим нещата така, както ги усещаме. Така че в края на май може би ще имаме ново парче. Отново тримата заедно и отново много различна песен”, казва Денис.


Момчетата са щастливи, че вече имат много участия и зад граница. Досега са имали възможност да зарадват българите в Белгия, Холандия и  Германия.

“Щом пълним дискотеките и там явно хората виждат, че им предлагаме нещо различно. Щом стоят до късно на участията ни, искат да се снимат и общуват с нас, значи ни оценяват. Това нещо се усеща по реакцията на публиката. В чужбина по-различно минава едно наше участие, отколкото тук в България. Може би защото на хората им липсва това нещо, което са го усещали тук в България. Много рядко се случва там да гостува някой изпълнител, липсва им определено. Даже повечето казват: “Ако имахме възможност да си намерим работа в България, ще се върнем без да се замисляме”, споделя Game Over пред водещата Галя Димитрова.


Сега Денис, Adnan Beats и Game Over работят усилено и искат да сбъднат мечтите си.

“А мечтите най-вече са свързани с музиката. Това ни е целта в момента - да правим големи хитове и да се харесваме на хората - казва  Adnan Beats, а Денис допълва - Всеки един от нас е мечтал да излезе на голямата сцена, да бъде прочуто име, да му се харесват песните, хората да му се радват, да има огромна фенска аудитория. Ние искаме да станем известни с музиката си и да оставим нещо, което да живее и след нас.”

КАТЕГОРИИ