Деси Слава и Благой Найденов очакват своя наследник през януари

Деси Слава и Благой Найденов очакват своя наследник през януари

Деси Слава и Благой Найденов за първи път говорят официално за своя наследник и за бременността на певицата в единственото си съвместно интервю преди раждането на бебето. Те разчупват мълчанието на страниците на светското списание Lоve Style.

“Чувстваме се добре и сме много щастливи, вълнуваме се, разбира се. Аз вече съм в шестия месец, а терминът за раждането е през януари – казва Деси Слава, а Благой допълва – Много ми е хубаво, а емоцията е голяма. Не спирам да галя и целувам коремчето на Деси.”

Певицата разкрива, че бебето е планирано, но поради гинекологичен проблем, естественото забременяване е било с 1-2 процента вероятност да се случи, според прогнозите на лекарите.

“Нашето бебе наистина е Божи дар! Много малко жени могат да забременеят по естествен път, ако имат този гинекологичен проблем”, не крие радостта си изпълнителката.


Благой Найденов научава, че ще става татко, когато е на лагер в Куба за месец – от април до май.

“Деси ми съобщи, че е бременна на рождения ден на моя баща. Стана ми много хубаво. С моя приятел, с който бяхме в една стая, дори си запалихме кубински пури и почнахме да празнуваме. Но тъй като съм суеверен, тогава не му казах, че ще имам бебе, а му обясних, че черпя за рождения ден на баща ми”, споделя бъдещият татко.


Деси Слава вече официално прекрати своите концертни участия, а за своето решение тя казва:

“Сега много чета книги за бременни и разбрах колко вредно е за плода да бъде на места, където има силна музика. А и наддадох килограми и не смятам, че е много красиво да съм в този вид на сцената. Затова реших в края на петия месец да прекратя участията. Не се ограничава особено в храненето. Сега ми е време да си хапвам, защото знам след раждането какъв глад ще падне.”


На въпроса, дали ще увековечи своята бременност във видеоклип, Деси Слава признава, че има идея да снима, но няма да парадира с коремчето и да набляга на факта, че е бременна. На появилите се спекулации в публичното пространство относно предстоящото раждане, певицата отговоря, че ще ражда в частна болница, но без глезотии.

“Бих искала раждането да е нормално, аз и Майки го родих така, въпреки че продължи доста часове – споделя Деси Слава, а Благой се намесва – задължително ще съм в родилната зала. Вече съм казал, че ще присъствам на раждането.”


Звездната двойка вече знае пола на бебето и засега информацията им е, че ще бъде момче. Първо докторът видял момиче и те се били настроили за това, когато обаче дошли резултатите от кръвния тест разбрали, че ще е момче, а Деси Слава се разплакала:

“Честно да си призная, леко се разочаровах, но сега вече дори си мисля, че е по-добре. Няма никакво значение полът, важното е детето да е живо и здраво – Благой пък с усмивка добавя – Другото ни дете ще е момиче. За мен нямаше значение, майка ми, баща ми и Деси искаха момиченце. Когато обаче разбрах, че ще е момче, се зарадвах и си казах, че ще го водя в залата и ще го уча на дисциплина.”

Звездата на телевизия “Планета” споделя, че Благой се появява в труден за нея момент и все едно Господ й е пратил един ангел.

“А и след като всички в семейството му ме приеха добре, това ми дава сили и увереност да се чувствам спокойна. Пожелавам си да бъдем много щастливи и винаги да бъде така.”


снимки: Love Style, личен архив

КАТЕГОРИИ