Деси Слава и Галин задържат първото място в “Планета Топ 20”

Деси Слава и Галин задържат първото място в “Планета Топ 20”

През месец март, “Нека да е тайно” – първият съвместен проект на Деси Слава и Галин, продължава да държи своята лидерска позиция в музикалната класация “Планета Топ 20”. Още с появата си песента даде сериозна заявка да бъде един от хитовете на сезона, потвърждение за което е и неговото място в клубовете и музикалните класации.
Под номер две този месец откриваме актуалния сингъл на Константин със заглавие “Точно ти”.
Третата позиция е за Роксана и “За тебе, бебе”, следвана от Карлос и “Бомба” – предложение, което дирекно с появата си в класацията, меломаните наредиха на 4-то място.
”Да ти олекне на Галена” вече е хит в клубовете, както и любимо заглавие на почитателите на певицата. Този месец песента откриваме под номер 5.
“Мръсни думи говори” на Мария, Фики и Азис заема 6-та позиция, а 7-та е за “Съкровище” на Емануела ft. Константин.
Песента, избрана от зрителите на телевизия “Планета” за “Баладичен хит на 2015” - “Обичай ме” на Емилия и Борис Дали продължава да владее сърцата на феновете и класациите и през 2016 г., като през март тя заема 8 място.
Преслава и Фики и “С теб или с никой” са 9-ти, а 10- та е Емилия с най-новия си проект “California”, в който участие взема и DJ Цеци Лудата глава.

КАТЕГОРИИ