Деси Слава - много добра в YouTube

Деси Слава - много добра в YouTube

“Много съм добра” е заглавието на дългоочаквания нов клип на Деси Слава, който вече направи премиера в PlanetaOfficial и в ефира на телевизия “Планета”. За по-малко от 24 часа видеото има над 200 000 преглеждания, а многобройни почитатели на певицата побързаха да я поздравят за ударното завръщане.

“Деси, ти си най-добрата, винаги различна и интересна. Поздравления за проекта! Хит! Страхотно завръщане!”, “Заби всички в земята с тази ударна песен. Клипът е жесток, а Деси, както винаги, е неземно красива, а гласът й е феноменален! Точно от такава песен се нуждаехме!”, “Страхотно завръщане и много приятна изненада от Деси! Това е стилът, който най й отива!”

”Браво, страхотна песен! Забелязахте ли, че Деси Слава участва в музиката с Даниел Ганев и самата тя е сценарист и режисьор! Поздравления!”

По всичко изглежда, че “Много съм добра” е новото музикално бижу в репертоара на Деси Слава. Този проект е много специален за изпълнителката, защото е първия след появата на нейния син Борис и всички го очакваха с нетърпение повече от девет месеца. Още повече, че самата тя участва в създаването на музиката с Даниел Ганев, а клипът е нейния режисьорски дебют. Певицата е автор и на сценария, облечен в картина от оператора Георги Марков. За успеха на “Много съм добра” голям принос има и страхотния текст на Мариета Ангелова.

КАТЕГОРИИ