Деси Слава отново подкрепя млади таланти

Деси Слава отново подкрепя млади таланти

Деси Слава е обичана певица, която гради успешна кариера от години. Ето защо, тя е желан дуетен партньор и много често получава покани от свои колеги за общи проекти. Но най-голямото предизвикателство за нея си остават дуетите с млади таланти. Преди няколко дни тя подкрепи 12-годишния Сава Чиплич във финалната задача в проекта “Нова звезда”, организиран от “Шоуто на Слави”. Младите таланти трябваше да пеят в дует с популярен български изпълнител.

В студиото на предаването Слави Трифонов не пропусна да направи комплимент на своята колежка за професионализма, както и да припомни едно отложено обещание:

“Имам вина пред теб, обещах ти да направим една песен. Пяхме я веднъж преди толкова време, в третия сезон на “Гласът на България”, в който участваше. Даже Ивайло Вълчев е написал страхотен текст. Времето така лети – каза Слави, а Деси Слава добави с усмивка – Да, ще я направим, докато сме живи.”

Деси Слава и Сава Чиплич пяха “Йорговани”, известният сръбски дует на Весна Змиянац и Дино Мерлин. Тази вечер ще стане ясно, дали тоталният балкански хит, ще донесе победата на талантливия младеж в риалитото за нови звезди.

През уикенда Деси Слава се посвети на своето семейство като не пропусна да пусне снимка в социалните мрежи със своите любими мъже. От фотоса липсва само малкият Борис, който има специално място в сърцето на своята известна майка. Междувременно певицата продължава с клубните изяви у нас и в чужбина. Още този петък тя ще радва с най-големите си хитове своите почитатели в Лондон, а мястото на срещата е българския ресторант Unikat-2.

КАТЕГОРИИ