Деси Слава пее в Лас Вегас на Стефановден

Деси Слава пее в Лас Вегас на Стефановден

На Стефановден е третият концерт от американското Коледно турне на Деси Слава, която днес ще радва с песните си своите почитатели в Лас Вегас, щата Невада. На Бъдни вечер и Коледа певицата пя за най-голямата българска общност зад океана, тази в Чикаго. Два концерта, изпълнени с много емоции, хубава музика и нови приятелства.

Деси Слава замина за Америка със сина си Майки и своя приятел Благой Найденов на 23 декември. Само ден преди това изпълнителката поднесе своя Коледен подарък към многобройните си почитатели, баладата “И това ще преживея”. Навръх Рождество Христово Деси Слава не пропусна да отправи и своето Коледно пожелание:

“Весела Коледа, скъпи приятели! Нали знаете, че не е важно какво има под елхата, а с кого сме край елхата. Затова бъдете с хората, които ви обичат и ценят, споделяйте всички скъпи моменти с тях, защото това прави деня истински празник! Бъдете здрави, бъдете благословени, давайте любов и щастие! И не забравяйте да правите добро, да се усмихвате повече, да виждате красотата и в малките жестове!”

КАТЕГОРИИ