Деси Слава посреща рождения си ден с нова песен

Деси Слава посреща рождения си ден с нова песен

На 7 март звездната рожденичка от “Пайнер” е Деси Слава. В навечерието на нейния  празник, телевизия “Планета” изненада певицата с премиерата на най-новата й песен “Имаш ме”. От друга страна, това е подаръкът на изпълнителката за всички дами по случай Международния ден на жената, 8 март. Музиката и аранжиментът на “Имаш ме” са на Велислав Драганински, а текстът е на Петя Радева. Мелодията е представена в PlanetaOfficial с красиво слайдшоу, а снимките са дело на фотографа Теди Грозданов.

Пред www.planeta.tv Деси Слава сподели, че днес ще вдигне наздравица за рождения си ден с близки свои приятели. И тъй като миналата година успя да представи само два проекта, през настоящата обещава да е по-продуктивна и да зарадва феновете си с повече нови песни. Иска да е здрава, силна и да има по-голяма активност на музикалната сцена. В аванс издава, че за своя 25-ти творчески юбилей, който ще отбележи през 2021 година, отсега планира голям самостоятелен концерт.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” честитят рождения ден на Деси Слава с пожелания за здраве, щастие, творческо вдъхновение и много любов!

снимки: Теди Грозданов

КАТЕГОРИИ