Деси Слава представи първото си хаус парче

Деси Слава представи първото си хаус парче

Деси Слава записа първото си хаус парче. То се казва “I’m your bitch” и е дело на певицата и D.G. Почитателите вече могат да го чуят и видят в “Planeta Official” в Youtube, където днес бе представено със слайдшоу. Ето и какво споделя Деси Слава за идеята да създаде подобен проект.

“Когато Марк Ведо и Бой Джордж издадоха „Kalino mome” и песента стана хит в Ибиса, бях сигурна, че искам да направя хаус парче. И ето го резултата. Хората вече са ми свикнали с това, че обичам да експериментирам и сигурно няма да е толкова голяма изненада поредния стил, но пък.....да видим. “I’m your bitch” e хаус с един доста дълъг инструментал и вокалът ми не преобладава много. Парчето е дълго над 7 минути и половина, не бих го нарекла точно песен. Това е лятно хаус парче, което ще се слуша по плажните барове. Този стил музика ми е много интересен и за в бъдеще ще имам още подобни проекти. Заглавието е доста провокативно - “I’m your bitch”. Смятам, че този стил позволява да кажеш “Аз съм твоята кучка” и това да не звучи толкова пошло. На мен дори ми звучи романтично”, разкрива Деси.

Само час след премиерата на “I’m your bitch” в официалния канал на телевизия “Планета” в Youtube, както и във Facebook, меломаните не спираха да поздравяват певицата за новаторската идея и признават, че тя е изпълнител, който еднакво добре изпълнява музика от различни жанрове. 

фотограф: Темелко Темелков

 

КАТЕГОРИИ