Деси Слава с призив за опазване на планетата

Деси Слава с призив за опазване на планетата

Всяка година на 22 април отбелязваме Деня на Земята и така даваме принос за по-чиста и здравословна околна среда, за съхраняване на живота на планетата. България е една от първите държави, присъединили се към световната инициатива през 1990 г.
Всяка година Международната мрежа за Деня на Земята координира действията на повече от 12 000 партньори в 174 страни, насочени към опазване на планетата Земя и съхраняване на живота върху нея.

Звездите на телевизия “Планета” неведнъж са показвали своята съпричастност към значими екологични инициативи, а днес Деси Слава e първа сред тях, която призова:

“Приятели, днес е Деня на Земята – ден за оценяване на нашата планета и напомняне за добри навици. Използвайте по-малко енергия, произвеждайте по-малко отпадъци и съдействайте за възстановяване на намаляващите видове растения и животни! Заедно можем!”, категорична е певицата.

Освен Деси Слава, сърце за природата имат още Анелия, Преслава, Гергана, Дамян Попов, Лазар и много други. Със своите действия и включването си в различни екологични кампании те са давали личен пример за това как трябва да пазим природата и красотите на България.

КАТЕГОРИИ