Dessita - новата сензанция в българската музика

Dessita - новата сензанция в българската музика

Само няколко часа след официалната премиера в PlanetaOfficial в YouTube, новият проект на Dessita ft. Галин - #Musala се превърна в музикален лидер в родната трендинг листа на портала за видеосподеляне. Над 200 000 потребители от цял свят видяха видеоклипа и изказаха своето положително мнение за самостоятелния дебютен проект на младата изпълнителка.

“Успех на Деси!! Глас, визия, талант!! Има голямо бъдеще!“, “Dessita ги разби! Продължавай напред, момиче“, “Уникална песен, много яко влиза“, “Смазаха...“, “Сред най-добрите песни! Аз съм обсебен от българската музика! Дори и да не съм българин!”, “Галин все повече и повече се развива, а включването му е брутално! 2019-та ще му е дооста интересна година, а тя тепърва започва по такъв начин“, четем в първите отзиви за проекта.


#Musala е съвместен проект на “Пайнер“ и новия музикален лейбъл Alpha Music. Музиката и текстът са на Димитър Лефтеров, а видеоклипа е създаден под режисурата на Стефан Маринов - Buddubbaz Tape и асистент-режисьора Петко Андонов.
Припомняме Ви, че за първи път звездата на Dessita изгря в музикалния проект Texas Place на Галин ft. Adnan Beats през март, а декември певицата се появи и на сцената на зала “Арена Армеец“ в София, на концерта “17 години телевизия “Планета“, където с Галин заедно изпълниха “112”.

фотографи: Теди Грозданов, Данаил Илиев

КАТЕГОРИИ