Деян Митев с нов клип на рождения си ден

Деян Митев с нов клип на рождения си ден

На 24 август рождения си ден отбелязва фолклорният изпълнител Деян Митев. Певецът с много вълнение и радост приема честитките на своите близки, колеги и почитатели, за които е подготвил специална изненада днес. Премиера на рождения ден на певеца очаква най-новата му песен “Хей, животе“, чийто видеоклип ще изненада първо абонатите в Planeta Folk Official в Youtube. След това лентата може да гледате и в ефира на телевизия “Планета Фолк“ – от 18:30 часа. Новото заглавие в репертоара на Деян Митев е по музика на Красимир Христов, аранжимент на Димитър Милев и текст на Лиляна Димова. Режисьор на видеоклипа е Петър Картулев.

Паралелно с появата на “Хей, животе“, през целия ден в програмата на “Планета Фолк“ ще звучат любими мелодии в изпълнение на Деян Митев. От 17:30 пък може да гледате специална селекция от негови песни в рубриката “Музикален пъзел“.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят рождения ден на Деян Митев с пожелания за много здраве, щастие и нови успехи на музикалната сцена!

КАТЕГОРИИ