Деян Митев залага на красиви гледки от България и хубава музика

Деян Митев залага на красиви гледки от България и хубава музика

Фолклорният изпълнител от Тракия, Деян Митев, винаги се е стремял да показва на публиката не само красотата на българския фолклор, но и красотата на нашата Родина. При реализацията на своите видеоклипове той неведнъж е изтъквал предпочитанията си да снима песните си на фона на забележителни природни картини. Затова днес, в деня, когато телевизия “Планета“ ще запознае зрителите с музикалните предпочитания на Деян Митев, ще станем свидетели на една грабваща вниманието комбинация от хубава музика и омайни гледки.

Част от селекцията представя обичани песни от репертоара на певеца, а друга – най-харесваните от него мелодии в изпълнение на негови колеги от музикална компания “Пайнер“. Дали Деян Митев е избрал да поздрави меломаните с най-новите си заглавия или е предпочел да припомни композиции от албума “Зави се хоро“, ще научите точно в 12:05 в ефира на “Планета“, а след това и в програмите на “Планета Фолк“ и “Планета HD”.

Певецът не крие надеждата си, че музикалната селекция от рубриката “Хитове – избрано от звездите на “Пайнер”, ще бъде гледана не само от почитателите на българския фолклор у нас, но и от тези зад граница. По думите на Деян Митев, сънародниците ни в чужбина милеят и жадуват за хубавата ни народна музика и нашите традиционни хора, затова вярва, че с тази плейлиста, която е създал с много желание, ще стопли сърцата на всички и ще им вдъхне нови сили и кураж.

 

КАТЕГОРИИ