Деян Митев зарадва почитателите си с “Огънят на любовта“

Деян Митев зарадва почитателите си с “Огънят на любовта“
Слушай в Стрийминг Платформите

Ново видео в ефира на телевизия “Планета Фолк“ и в официалния YouTube на медията – Planeta Folk Official представи на Илинден Деян Митев. Песента е озаглавена “Огънят на любовта“ и е един красив авторски проект, който ще стопли сърцата на публиката. Автор на музиката и аранжимента е Илия Атанасов – Пуше, а текстът е написан от Лиляна Димова. Зрителите побързаха да поздравят фолклорния изпълнител за това музикално предложение и не скриха, че то е едно прекрасно послание към любимия човек.

“Всяка дума истинска изчистена до съвършенство... Много хубава песен... Шлагерно и чудесно изпълнение на Деян Митев“, категорични са абонатите в Planeta Folk Official.


За въздействието на проекта допринася видеото, в което участие взима и съпругата на Деян Митев – Надя. Нежни кадри на фона на безбрежната морска шир и романтика изпълват лентата, за създаването на която се погрижи режисьорът Петър Картулев.
“Огънят на любовта“ е първи проект на Деян Митев след “Изгря звезда Деница“ от 2020 година, затова не пропускайте да се заредите с нова доза добро настроение с българска музика, изпълнена от любим изпълнител от каталога на музикална компания “Пайнер“.

 

КАТЕГОРИИ