Димана: Срещите с публиката ме правят истински щастлива

Димана: Срещите с публиката ме правят истински щастлива

Възобновяването на концертните изяви и възможността за срещи с публиката носят много заряд за изпълнителите на “Пайнер“. Сред тях е Димана, която стартира Лято 2021 с доста музикални изяви. Изпълнителката е чест гост на празници на градовете и традиционни събори, и с песните си радва почитателите на българските ритми:

“Пеенето и срещите с публиката ме правят истински щастлива. Пожелавам си новият сезон да е изпълнен с много участия и вълнуващи срещи. Радвам се, че с песните си мога да донеса позитивни емоции за хората, защото всички имаме нужда от това сега“, споделя изпълнителката пред planeta.tv. и допълва, че освен концертите, за нея самата радост носят и учениците й. Както вече знаете, от известно време Димана е вокален педагог на млади таланти, на които дава ценни насоки в областта на изпълнителското изкуство.


Димана разкрива, че публиката добре познава новите й фолклорни мелодии и по време на концерти, пее заедно с нея. За почитателите на поп-фолк музиката, звездата също готви изненада. Тя вече е записала нов сингъл, по музика и аранжимент на Даниел Ганев, на който предстои да реализира видеоклип. Този уикенд феновете на Димана ще могат да си припомнят в ефира на “Планета“ ТВ от 20:00 часа в неделната вечер промоцията на дебютния албум на изпълнителката “Хиляда градуса любов“. Спектакълът се състоя на 06 юни 2006 година в комплекс “Приказките“ и до днес е повод за усмивка и вълнуващи спомени за звездата на музикална компания “Пайнер“.

 

КАТЕГОРИИ