Димана ft. Деси Слава – една очаквано добра комбинация

Димана ft. Деси Слава – една очаквано добра комбинация
Слушай в Стрийминг Платформите

В ефира на телевизиите “Планета“ и “Планета HD” премиера получи новата песен на Димана ft. Деси Слава, озаглавена “Враг“. Сингълът вече отбелязва своя успех и в интернет, където публиката не пести комплименти за интересната колаборация, обединила два от най-красивите гласове в музикална компания “Пайнер“.

“Страхотна песен. Много приятна изненада!“, “Браво за страхотната песен, много различна е от всички други песни в момента! Музиката е много мелодична, текстът е страхотен, а включването на Деси Слава е черешката на тортата!”, “Димана се завърна с хит – уникална е!“, “Много си красива във видеото и бъди по-активна от тук нататък. Мега яка песен.., продължавай все така“, “Не знаех колко ми липсва Димана, докато не чух тази песен. Просто не знам какво да кажа, толкова е яка!“.

“Искам следващата песен да е дует с Деси Слава, защото и на двете гласовете им си пасват страхотно“, “Димана - красива, уникална и много талантлива... Гордостта на Добрич!“, четем като коментари под лентата в официалния YouTube канал на “Пайнер“ - PlanetaOfficial.

Стилният видеоклип е реализиран от режисьора Николай Скерлев, а Димана и целият екип изказват благодарност на Mavruda Secret Garden за гостоприемството. “Враг“ е авторски проект на Йорданчо Василковски – Оцко /музика и аранжимент/ и  Александър Попов и Петър Петров /текст/. За визията на Димана в клипа се погрижиха Цецо Андреев /грим/, Момчил Спасов /коса/ и Cristiano Pi /стил/.

КАТЕГОРИИ