Димана и Марина Тошич в дует за Лято 2018

Димана и Марина Тошич в дует за Лято 2018

Това лято отново ще бъде изпълнено с интересни дуети. Сред новите колаборации, които разпалват любопитството на меломаните, е тази между Димана и Марина Тошич. Красивите дами се обединиха, за да изненадат публиката с един горещ и хитов съвместен проект, а идеята за него идва от изпълнителката на “Жестока”.

“Много благодаря на Марина Тошич за поканата, още когато ми пусна демото на песента, останах очарована, защото парчето е изпълнено с енергия и заряд. Мисля, че има всички предпоставки да се превърне в хит. Надявам се да изненадаме приятно своите почитатели и те да се забавляват това лято с нашия дует“, сподели Димана пред www.planeta.tv.

За видеореализацията на парчето изпълнителките застанаха пред камерата на режисьора Йордан Петков, който издава, че историята е за интересен любовен триъгълник. Кадрите са заснети на нетипична локация и ще бъдат красиво допълнение на песента, а Димана и Марина Тошич ще са дръзки, красиви и доста провокативни. За визията си момичетата се довериха, както на собствения си моден усет, така и дизайнерката Диана Кънева. Гримът е на Слави Стоянов, а косите - на Светослав Нейков.

КАТЕГОРИИ