Димана – откровено за най-специалните моменти

Димана – откровено за най-специалните моменти

Димана споделя, че в първите месеци на Новата 2021 година се стреми да поддържа позитивна нагласа и въпреки невъзможността за срещи с почитателите си в страната, намира начин да бъде щастлива, а музиката продължава да изпълва дните й. Звездата на телевизия “Планета“ не крие, че най-много сила и хубави емоции й дава нейната дъщеря Габриела, която на 26 декември отпразнува своя 12 рожден ден.

Габи е и първият човек, с когото Димана споделя своите нови идеи и проекти, за да бъде максимално близо до вкуса и предпочитанията на младите хора.

“Тя е много артистична и рисува прекрасно“, не крие Димана.

Много радост и музика в ежедневието на Димана носят и нейните ученици. От известно време певицата е вокален педагог на млади таланти, на които дава ценни насоки в областта на изпълнителското изкуство.

Както повечето знаят, през 2019 година Димана се дипломира със специалност “Музикална педагогика“ в Пловдивския университет. От тогава тя активно работи не само по своите музикални проекти, но и като преподавател.
Добра новина Димана има и за почитателите поп-фолк песните й – изцяло е завършила работата по ново парче, което предстои да бъде заснето. Навръх Димитровден певицата представи и новата фолклорна мелодия “Хубава Елена“, а публиката я прие с радост.

 

КАТЕГОРИИ