Димана празнува с нов видеоклип

Димана празнува с нов видеоклип

Днес е Димитровден – един от най-големите есенни празници и денят, в който Българската православна църква почита паметта на Свети великомъченик Димитър Солунски. Според народните вярвания, от Димитровден започва зимата, а освен имениците, на този ден професионален празник имат и някогашните дюлгери - днешните строители. Затова днес е подходящ ден за освещаване на новите домове и сгради. На 26 октомври много семейства имат повод за празник, а сред тях е и Димана, която е именичка. По този повод изпълнителката и телевизия “Планета“ решиха да направят подарък на почитателите й с премиерата на нов видеоклип. Той е към песента “Хубава Елена“, за която певицата сподели преди време, че е заснела. Днес лентата вече е достъпна в Planeta Folk Official в YouTube, а появата й в телевизионен ефир е в 13:40 часа по Planeta 4K и от 18:30 по “Планета Фолк“.

“Хубава Елена“ е по музика и аранжимент на Димитър Милев, и текст на Полина Дакова, а режисьор на красивото видео е Петър Картулев. За представянето на песента изпълнителката залага на елегантна визия, за която се довери на Didro Fashion.
Музикална компания “Пайнер“ и телевизия “Планета“ честитят имения ден на Димана с пожелания за здраве, късмет и щастливи емоции!

 

КАТЕГОРИИ