Димана представи “Тройка”, готова е за лятото

Димана представи “Тройка”, готова е за лятото

След успешното представяне на своя “Хит Микс” с тотални хитове през годините, ето че Димана реши да зарадва публиката и с нещо ново. “Тройка” е заглавието на песента, с която певицата ще привлича вниманието през Лято 2024.

“Тройка” е моята лятна изненада за всички вас. Една песен, създадена с много любов… Искрено благодаря на целия екип от професионалисти за  участието им в осъществяването на този проект… Пожелавам си песента ”Тройка” да стане предпочитаният летен хит и да присъства в плейлистите на всички летни клубове и партита…”, написа Димана в социалните мрежи.

2
“Тройка” е по музика на Павлин Петков, а над текста са работили Павлин Петков, Анастасия Мавродиева и Йордан Гергов. Аранжимента на песента е на Велислав Драганински, а режисьор на видео лентата е Николай Скерлев.

“Много ми харесва песента, Димана. Продължавай да правиш хитове, защото си най-добрата певица… Прекрасно лятно парче от Димана. Дано стане хит!... Димана е огън! Много яко, че прави песни! Супер добра песен, браво, браво… Много лятно настроение носи тази песничка. Димана е адски красива и талантлива… I love Dimana!  Make song more often, please! Your voice is magnificient! This is excellent summer song…”, пишат за Димана и новата й песен “Тройка” феновете от българия и чужбина.

С пожелание зрителите да харесат видеоклипа на “Тройка” Димана разкрива още:

“Вече работя и по нова песен, с която се надявам да зарадвам отново всички мои фенове… Очаквам тази година летният сезон да бъде изпълнен с много положителни емоции и срещи с моите почитатели…”

КАТЕГОРИИ