Димана с изненада за своя имен ден

Димана с изненада за своя имен ден

Димитровден е! Един от големите християнски празници, ден, в който празнуват и много именици. Свети Димитър е един от любимите светци на българина. На празника, който честваме днес имен ден имат всички, носещи неговото име: Димитър, Димитрина, Драган, Димо, Димка, Митко, Митре и сродни. Димана също е сред празнуващите имен ден днес. По стар обичай на имен ден се ходи неканен и се носят бели цветя за именика, за да е блага зимата. Цветята се увиват с ален конец, за да са здрави имениците цяла година.
2
Истински букет и неувяхващи хитове днес ни е подготвила Димана. Певицата ни представя в нова версия едни от най-харесваните песни в нейния репертоар. “HitMix2023” включва тоталния хит “1000 градуса любов”, както и вечния “Към тебе тичам”. В подборката сa включени още Sorry, “Да й вдигна ли”, “Без мен не можеш” и “Връщане няма”. Всичко това зрителите ще видят в YouTube канала на “Пайнер” - PlanetaOfficial и в програмата на телевизия “Планета” и Planeta 4K
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” поздравява всички меломани с празника Димитровден, а на имениците – Наздраве!

КАТЕГОРИИ