Диона обяви предстояща премиера

Диона обяви предстояща премиера

Тази седмица ще донесе нова видео-премиера в Planeta Official в YouTube. Това издава най-новото попълнение в музикална компания “Пайнер“ – Диона в своя профил в Instagram. През уикенда певицата съобщи, че до броени дни се очаква появата на парчето, озаглавено “Филмарка“, а по-късно, в рубриката “Задай въпрос“, където отговаряше на въпроси на феновете, тя сподели плановете си това да се случи на 17 август.  За новото си музикално предложение Диона разкрива, че е “купонджийска песен с любовна нотка“. 

Диона явно е заредена с много желание и хъс за работа, защото издава, че работи и върху два дуета. От онлайн разговорът става ясно още, че изпълнителката не дели стиловете. Тя признава, че в ежедневието си слуша хубава музика, а по думите й - “тя не зависи от стила“.
Диона е откровена и за това, което я прави щастлива или я натъжава:

“Хората живеят в заблуда, че щастието е нещо, което се постига. Няма нещо, което да те прави щастлив, ти сам трябва да можеш да си щастлив и да го носиш в себе си! С тъгата е обратното, тя идва от нещо или някой и не трябва да я задържаме в себе си“, откровена е певицата.

 

КАТЕГОРИИ