Диона с вълнуващ рожден ден

Диона с вълнуващ рожден ден

Рожден ден на 14 юни празнува една от най-провокативните изпълнителки в българската музика – Диона. Певицата смени различни стилове, но сякаш вече откри своя и трайно се утвърди в мелодиката на поп-фолка. Диона не спира да радва почитателите си с нови и нови музикални проекти, а те й се отблагодаряват с аплодисменти по време на срещите си с тях.

“Диона е от малкото истински изпълнители и истински хора. Не мога да опиша с думи колко много се радвам, че я познавам такава каквото е.”, пишат развълнувани фенове и добавят: “Обичам я и това никога няма да се промени. И него приемайте по различен начин. Не, нито съм влюбен, нито съм откачен и пристрастен. Обичам я и уважавам човекът, който стой зад образа на Диона…”

2
Преди няколко дни певицата провокира своите последователи в социалните мрежи като публикува снимка, на която позират заедно с колежката й Биляниш.

“Познайте какво предстои”, написа тя и отприщи лавина от догадки.

Какво предстои съвсем скоро ще научим, а днес е време за празник.
Музикална компания “Пайнер” и телевизия “Планета” желаят на Диона един вълнуващ ражден ден, да бъде безкрайно щастлива и да не спира да мечтае!

КАТЕГОРИИ