Диона с вълнуваща изповед - “Ако те има”

Диона с вълнуваща изповед - “Ако те има”

“Ако те има” е голямата изненада, която Диона направи на своите почитатели този уикенд. Музиката и текстът на песента са на самата Диона и на Радостин Радостинов, аранжиментът е направен от Георги Маринов, а режисьор на видеоклипа е Радина Миленчева. В записа участват още Мики Любенов – цигулка и Славица Трифонова – вокали.

“Ако те има” е песен, инспирирана от живота ми и личните драми, която има за цел да даде на всеки човек в труден момент силата да не се отказва.”, твърди Диона и добавя: “Искам да благодаря на всички, които бяха до мен и участваха в създаването на тази така болезнена и лична песен! Радвам се, че хората усетиха емоцията. Благодаря на всички за положителните коментари, за подкрепата, за любовта, която ми показвате. Понякога човек има нужда от такива “доказателства” в определени етапи от живота си. Вие сте моето – Благодаря!”

2
Почитателите на поп-фолка веднага припознаха песента и видеоклипа за любими и не пестят в коментарите одобрението си:

“Истински шедьовър в кариерата на Диона, от който ми потекоха сълзите. Този, който сега преживява текста, ще го осъзнае в пълната му дълбочина, а музиката допълва още по-пълноценно цялостния проект. Благодаря ти!... Браво, Диона - много силен и истински текст. Цял живот с  “приятели” сме на маса, а в трудностите - уви оставаме сами… Това е най-смисленият текст, който съм чувал. Благодаря ти искрено за тази песен! Ето такива песни искам да слушам - приятни, нежни и невероятни. Благодаря ти за невероятния глас, Диона!... Прекрасна песен. Уникална! Непрекъснато я слушам! Диона, желая ти много успех от сърце!”

Този петък Диона ще представи на живо “Ако те има” пред публиката в София, а феновете вече с нетърпение очакват тази среща с певицата, за да пеят песента заедно с нея.

КАТЕГОРИИ